Vacature Mixed Reality Engineer - Info Support B.V.

Werken bij LifeApps

Vacature LifeApps Mixed Reality Engineer

Nu solliciteren

Over werken bij LifeApps

LifeApps is dé omgeving waar Info Support doorbraken realiseert in de zorgsector. Wij bouwen applicaties die het mogelijk maken patiëntportalen en mobiele toepassingen te integreren in de zorgketens. Patiënten nemen met deze toepassingen mede zelf verantwoordelijkheid voor het herstelproces. Onze toepassingen koppelen met dossiersystemen van ziekenhuizen, specialistische praktijken en GGZ-instellingen op basis van verschillende berichtenstandaards. Alle aspecten van het ontwikkelproces maak je mee en je komt in aanraking met de laatste versies van .NET componenten, databasetechnieken, Cloud computing, UI frameworks en slimme wearables. Je krijgt ruimte om je eigen inbreng ten toon te spreiden. Info Support biedt LifeApps en young professionals alle mogelijkheden om snel mooie projecten te doen en snel carrière te maken!

 

Vacature LifeApps Mixed Reality Engineer

De rol en het traject van een Mixed Reality Engineer is vergelijkbaar met een .NET Engineer, met als aanvulling dat je je als Mixed Reality Engineer specialiseert in alles wat met Augmented en Mixed Reality te maken heeft. Als Mixed Reality Engineer weet je alles van producten als de Microsoft HoloLens en het ontwikkelen van toepassingen in Windows 10 en het Unity framework. Naast het ontwikkelen van applicaties ben je betrokken bij het uitdenken van de juiste toepassing voor de situatie van de opdrachtgever en het meedenken van toekomstige toepassingen met deze techniek. Als onderdeel van het LifeApps team ben je niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de MR-toepassingen, maar ook voor de integratie met andere systemen en acceptatie van de toepassingen bij en met de opdrachtgever.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Als MR Engineer vind je constant manieren om de LifeApps toepassingen te verbeteren. Bij ons Competence Center krijg je verder de kans om nieuwe kennis en vaardigheden binnen je vakgebied op te doen. Gedurende de eerste twee jaar van je dienstverband volg je naast vaktechnische trainingen regelmatig sociale- en bedrijfskundige- of commerciële trainingen. Deze trainingen vinden plaats onder werktijd en geven je de mogelijkheid om je op een breed vlak te ontwikkelen en zelf je carrière vorm te geven.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een ambitieuze engineer die kwaliteit wil leveren. Je leert snel vanwege je diepgaande interesse in IT. Je staat met beide benen op de grond en je kunt goed samenwerken. Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken, zodat jij de beste oplossing kunt bieden voor en met de klant. Je bent communicatief vaardig en staat voor de toepassing die je ontwikkelt.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding (Informatica of aanverwant)
 • Interesse in en affiniteit met het .NET framework en aanverwante technieken

 

Wat heeft Info Support jou te bieden?

Bij Info Support doe je uitdagende IT-projecten bij toonaangevende bedrijven. Via ons traineeprogramma word je in 6 maanden klaargestoomd tot vakvolwassen Engineer in de zorgsector. Binnen jouw team krijg je goede begeleiding. Ook bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vast contract, leaseauto, winstuitkering en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Info Support staat in de markt als werkgever bekend om de kennis, kennisdeling en interessante IT-opdrachten, maar ook om goed werkgeverschap. Sinds ons bestaan in 1986 fungeert Info Support op autonome kracht en staat onze oprichter Toon nog steeds aan het roer. Hierdoor is Info Support financieel onafhankelijk en hebben er nooit fusies, overnames of reorganisaties plaatsgevonden. Als solide werkgever schrijft Info Support sinds he bestaan zwarte cijfers, waar de medewerkers elk jaar van mee profiteren.

Ons HR-beleid is professioneel vormgegeven. Deze bevat elementen als uitgebreide persoonlijke opleidingstrajecten om je als vakman/vrouw verder te ontwikkelen en een goede marktconforme beloning die is gekoppeld aan je individueel presteren. We nemen regelmatig deel aan externe onderzoeken om ons te benchmarken met andere bedrijven. Hierbij scoort Info Support vooral hoog op werksfeer- en omstandigheden, opleiding en training, arbeidsvoorwaarden, innovatie en interne promotiekansen. Kortom: voor ons zijn onze medewerkers het meest waardevolle voor ons bedrijf.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij LifeApps komt werken, dan kun je het volgende verwachten:

 • Werken met enthousiaste vakgenoten aan de meest innovatieve projecten
 • Doelgerichte loopbaanplanning met uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • De beste opleidingsmogelijkheden van Nederland
 • Baanzekerheid en marktconform salaris
 • Mobiliteitsprogramma, waaronder een auto van de zaak
 • Mogelijkheid tot flexibel werken en het uitkeren van overuren in extra salaris of vrije tijd
 • Faciliteiten om ook thuis te kunnen werken
 • Technologische faciliteiten: laptop, smartphone
 • Bezoek aan nationale en internationale evenementen zoals TechEd en TechDays

 

Sollicitatieprocedure

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

Heb je vragen over een van onze vacatures? Je kunt via Whatsapp contact opnemen met Max Verhorst, Sales Manager van de Unit Zorg & Verzekeringen: 06-31665792.

Kom bij LifeApps werken als Mixed Reality engineer en help mee het verschil te maken!

"Bij LifeApps maken we echt een verschil in de zorgwereld, samen met onze partners. Het team is daarom op en top gemotiveerd en uitgegroeid tot een hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaan."
Max Verhorst LifeApps

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Demo aanvragen

Of onze oplossingen voor u werken, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van onze oplossingen.

Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt