ScreenConsult - een zorginnovatie van LifeApps

ScreenConsult: een consult op afstand

Faciliteer het digitale consult tussen patiënt en specialist.

Demo aanvragen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Verlaging operationele kosten
  • Declareerbare DBC

Consult op afstand

Privé en in het bedrijfsleven communiceren we al veel virtueel met elkaar. Maar ook in de zorg biedt het u veel voordelen. ScreenConsult is een softwareoplossing speciaal voor zorginstellingen, waarmee u en uw collega’s consult op afstand kunnen hebben.

Gebruiksvriendelijk voor u én uw cliënten

Via ScreenConsult heeft u consult op afstand met gewoon een wacht- en spreekkamer. Online, maar u en uw cliënten zien net als in het echt hoeveel wachtenden er nog zijn. En met de verschillende functies als chat, video, scherm delen en conference-call biedt u ook virtueel uw cliënt de beste zorg. En omdat het in het begin misschien wennen is voor cliënten, zit er in ScreenConsult een speciale module om te oefenen.

"Ontdek de mogelijkheden van consult op afstand"

Download nu het gratis e-book
ScreenConsult zet de patiënt centraal
Tim Driever LifeApps

Wat levert ScreenConsult uw organisatie op?

ScreenConsult bestaat o.a. uit de volgende modules om zowel de patiënt als de behandelaar volledig te ondersteunen:

Testarts

Voor een zo soepel mogelijk verlopend consult is het belangrijk dat patiënten goed voorbereid aan het consult deelnemen. Hiervoor is de zogenoemde guidance module ontwikkeld. Met deze module kunnen patiënten oefenen met ScreenConsult. Ze kunnen een testgesprek voeren met een arts om te controleren of alles naar behoren werkt, zoals microfoon, webcam en geluid. Op deze manier zal de patiënt bekend zijn met de functionaliteiten en zonder verrassingen aan het gesprek beginnen.

Virtuele wachtkamer

De virtuele wachtkamer is een belangrijk concept binnen ScreenConsult. Voor patiënten is het van belang dat ze een indicatie hebben wat de wachttijd is, net als in een echte wachtkamer. De virtuele wachtkamer is ook wenselijk voor de spreekuur-assistent en de behandelaar. Zij willen zien wie er reeds aanwezig zijn in de wachtkamer en hoelang zij zitten te wachten. De spreekuur-assistent kan een bericht sturen naar patiënten in de wachtkamer om ze te informeren. De behandelaar kan een patiënt uit de wachtkamer uitnodigen naar de spreekkamer om vervolgens het ScreenConsult uit te voeren.

Spreekkamer

De spreekkamer is de omgeving waar de arts en de patiënt met elkaar communiceren, waarbij ze elkaar zien terwijl ze elkaar spreken. ScreenConsult biedt de volgende functionaliteiten:
– Chat, om bijvoorbeeld de naam van een medicijn te spellen
– Videobellen
– Beeldscherm delen, om bijvoorbeeld een foto aan de patiënt te laten zien
– Conference functionaliteit, wanneer er meer dan twee deelnemers aan het consult zijn.

Eenvoudig te integreren met de meeste EPD-systemen

ScreenCosult is te integreren met Chipsoft en de meeste andere EPD-systemen. Bovendien is het mogelijk om een extern planningssysteem te koppelen aan ScreenCosult, zodat afspraken centraal gemaakt kunnen worden.

"ScreenConsult maakt een consult op afstand op een eenvoudige manier mogelijk. Ook voor uw organisatie." Max Verhorst - Sales Manager LifeApps

Vraag nu een demo aan Of neem contact op

Onze andere zorginnovaties

Samen met onze klanten realiseren we oplossingen die ertoe doen.

HoloLens

Bekijk case

Client360

Bekijk case

Argus App

Bekijk case

Kanzi Vragenlijsten

Bekijk case

Pepper

Bekijk case

Als eerste op de hoogte van de laatste innovaties in de zorg?

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

Demo ScreenConsult

Of ScreenConsult voor u werkt, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van ScreenConsult. Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

E-book ScreenConsult

Lees alles over de innovatieve toepassingen van ScreenConsult.

Bedankt