Robot Pepper - LifeApps

Verrijk de zorg met Pepper

Gezelschap en vermaak voor iedereen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
  • Spraak- en gezichtsherkenning
  • Draadloos en mobiel
  • Opensource platform voor apps

Maak kennis met robot Pepper

Innovatie is onmisbaar voor de toekomst van de zorg. Ook als het gaat om mankracht. Zo ondersteunt gezelschapsrobot Pepper u bij werkzaamheden zoals het ontvangen van gasten en het gezelschap houden van bijvoorbeeld ouderen en kinderen. Maak kennis met de vele voordelen van robot Pepper.

Slimme gezelschapsrobot

Robotica ontwikkelt zich razendsnel. Pepper ook. Hij kan niet alleen zoeken op het internet, afspraken helpen herinneren en kleine gesprekjes voeren. Maar hij herkent ook emoties van de mensen om hem heen en speelt hierop in. Alle Peppers zijn trouwens met elkaar verbonden via de Cloud, waardoor ze van elkaar leren en steeds beter worden.

Pepper & LifeApps

LifeApps ontwikkelt applicaties voor Pepper, waarmee de robot kan worden ingezet in uw organisatie. Dit varieert van het opvangen van bezoekers en het gezelschap houden van eenzame ouderen, tot het vermaken van zieke kinderen op de kinderafdeling.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

Maak nu een afspraak met Pepper

Bedankt

Bedankt