Kanzi Vragenlijsten - LifeApps

Dynamische, regelgedreven vragenlijsten met Kanzi

Kanzi stelt vragen, onthoudt antwoorden en trekt conclusies.

Demo aanvragen
  • Ondersteunt elke beslisboom
  • Standalone of geïntegreerd
  • Custom styling

Sneller, efficiënter en makkelijker vragenlijsten opstellen met Kanzi

Stand-alone met een gepersonaliseerd portaal of volledig geïntegreerd in uw bestaande applicatie, met Kanzi kunt u razendsnel vragenlijsten opstellen, uitzetten en invullen.
Met een druk op de knop zet u uw Excel-document om
naar Kanzi en zijn uw vragenlijsten klaar voor gebruik.

Kanzi wordt o.a. gebruikt door:

Met Kanzi kan ik makkelijk vragenlijsten maken voor mijn zorgplan. Mijn volledige beslisboom, inclusief recursie en voorwaardelijke secties, past erin
Kanzi-gebruiker

On- én offline te gebruiken

De online versie van Kanzi draait volledig in de cloud, waardoor het toegankelijk is voor elke browser of device met een internetverbinding. Bovendien is er geen implementatietraject of onderhoud nodig. U vraagt simpelweg een Kanzi-account aan, upload uw Kanzi Excel Template en Kanzi is klaar om te gaan. De offline versie van Kanzi is een softwarecomponent gebouwd op Microsoft-technologie. Deze module kan direct worden geïntegreerd in een bestaande applicatie en kan nog verder worden aangepast en uitgebreid dan de online versie.

Flexibel

Kanzi is ontwikkeld met de laatste en beste standaarden en technologieën. De webinterface is opgezet volgens HTML5-standaard en gebruikt Knockout.js voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Het uiterlijk van Kanzi is volledig aanpasbaar, waardoor het “branden” en integreren van Kanzi in een bestaande IT-omgeving naadloos verloopt.

Kanzi is modern

Kanzi is ontwikkeld met de laatste en beste standaarden en technologieën. De webinterface is opgezet volgens HTML5-standaard en gebruikt Knockout.js voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Het uiterlijk van Kanzi is volledig aanpasbaar, waardoor het “branden” en integreren van Kanzi in een bestaande IT-omgeving naadloos verloopt.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

Demo Kanzi

Of Kanzi voor u werkt, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van Kanzi. Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

Bedankt