HoloLens - een zorginnovatie van LifeApps

De HoloLens in de zorg

Entering the world of Holographic Health...

Demo aanvragen
  • Verhoogt de interactie
  • Verbetert de informatievoorziening
  • Verfijnt de inzichten

HoloLens, dé zorginnovatie van 2017

De HoloLens is een hoogstandje in de ‘mixed reality’. Met deze ‘bril’ kunt u virtuele beelden in de echte wereld plaatsen. Door de transparante glazen ziet u gewoon de werkelijke wereld om u heen, terwijl 3D-beelden zoals hologrammen kunnen worden toegevoegd. Niet voor niks is de HoloLens dé zorginnovatie van 2017.

Betere zorg dankzij een nauwkeuriger behandelplan

Uw chirurg is veel tijd kwijt met de voorbereiding van operaties. Met de HoloLens kunt u hier flink op besparen. Dankzij de zorginnovatie van 2017 beweegt uw chirurg eenvoudig om, onder en boven het lichaam en krijgt zo sneller een beter beeld van de aard en impact van de kwaal. De voordelen: een snellere voorbereiding, nauwkeuriger behandelplan en besparing op operatietijd voor zowel de chirurg als patiënt.

Betere informatievoorziening

Niets in de zorg is zo belangrijk als toegang tot de juiste informatie op het juiste moment. Behandelaars zijn dagelijks dan ook veel tijd kwijt met het registreren, opvragen en communiceren van patiënt- en behandelinformatie. Met de HoloLens heeft u realtime alle relevante informatie beschikbaar met slechts 1 keer inloggen.
 

Partners

"Wilt u weten welke innovatieve toepassingen van augmented reality de HoloLens nog meer biedt? "

Download nu het gratis e-book

Betere behandeling van psychische aandoeningen

Met de HoloLens kunt u ook virtuele omgevingen bouwen om bijvoorbeeld angststoornissen te behandelen. Het onderwerp van de fobie wordt geprojecteerd in de echte wereld, zodat het lijkt alsof bijvoorbeeld spinnen echt van de muur aflopen. Ook bij de behandeling van dementie kan de HoloLens helpen. De cliënt kan ondersteuning krijgen bij het herkennen van familie en een seintje om medicatie in te nemen.

Van leren uit een boek naar reallife studeren

In plaats van het bestuderen van een plaatje in een boek zien studenten met de HoloLens precies hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Dankzij de holografische 3D-projectie kunnen ze voortaan rond anatomische modellen lopen, zaken beter uitlichten en operatieve ingrepen simuleren.

"Bij LifeApps geloven we dat innovaties als de HoloLens de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen." Tom Mensink - HOLOLENS SPECIALIST

Vraag nu een demo aan Of neem contact op

Onze andere zorginnovaties

Samen met onze klanten realiseren we oplossingen die ertoe doen.

Client360

Bekijk case

ScreenConsult

Bekijk case

Argus App

Bekijk case

Kanzi Vragenlijsten

Bekijk case

Pepper

Bekijk case

Als eerste op de hoogte van de laatste innovaties in de zorg?

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

Vraag nu de gratis HoloLens-demo aan

Bedankt

Vraag nu de gratis HoloLens-whitepaper aan

Bedankt