Client360 - een zorginnovatie van LifeApps

Client360 : Het cliëntportaal voor de zorg.

Zorg. Voor jezelf. Met elkaar.

Demo aanvragen
  • Veilige toegang medisch dossier
  • Hoge betrokkenheid cliënt
  • Integreert eHealth applicaties

Client360 de allround dialoog tussen cliënt en behandelaar

Met het cliëntportaal van Client360 beschikt de cliënt over één duidelijke toegang tot al zijn medische gegevens en eHealth functionaliteiten. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het portaal alle online interactie met de cliënt ondersteunt. Hierbij is de focus dus breder dan alleen de inhoudelijke behandeling. Het ondersteunt de complete dialoog tussen cliënt en behandelaar.

  • Naadloze integratie met uw bestaande IT-landschap en e-health applicaties.
  • Plaats en tijd onafhankelijke behandeling met toegang tot eigen dossier.
  • Klaar voor de nieuwste innovaties, of het nou virtual reality toepassingen zijn, integratie met een PGD of het integreren van wearable devices.

Onze partners

Ontdek waarom verandering in uw IT-architectuur noodzakelijk is en hoe Client360 u daarbij kan helpen.

Met Cliënt360 hebben onze cliënten en patiënten één overzichtelijk portaal voor eHealth, ROM en dossierinzage. Eenvoudig in gebruik, met veel mogelijkheden. En ook met potentie: met Cliënt360 zijn we onderweg naar dossierparticipatie en het betrekken van het cliëntnetwerk.
Hielko Ophoff GGZ Friesland

Wat levert Client360 uw organisatie op?

Veilige toegang tot medisch dossier

Cliënten hebben op een veilige manier 24/7 toegang tot al hun medische gegevens. Uniek aan Client360 is dat de cliënt ook zelf informatie kan toevoegen aan zijn dossier. De cliënt heeft bovendien de regie om te bepalen met wie deze informatie wordt gedeeld.

Hogere betrokkenheid cliënt

De cliënt kan thuis e-health opdrachten maken en veilig communiceren met behandelaren. Resultaten tot nu toe: substantiële afname van het aantal no shows, minder noodzakelijke fysieke afspraken en meer betrokkenheid van de cliënt bij de behandeling. Dit resulteert in efficiëntere zorg met behoud van kwaliteit.

Integratie met e-health applicaties

Client360 koppelt met andere e-health applicaties uit het bestaande IT-landschap. De integratie gaat verder dan alleen schermintegratie. Notificaties vanuit de e-health applicatie worden op een integrale manier getoond aan de cliënt.

"Ik kom u graag laten zien hoe we met Client360 de betrokkenheid van de cliënten van GGZ Friesland hebben vergroot. Dit kan ook in uw instelling!" Tim Driever - Productmanager Client360

Demo aanvragen Of neem contact op

Onze andere zorginnovaties

Samen met onze klanten realiseren we oplossingen die ertoe doen.

HoloLens

Bekijk case

ScreenConsult

Bekijk case

Argus App

Bekijk case

Kanzi Vragenlijsten

Bekijk case

Pepper

Bekijk case

Mis niks meer en ontvang 1x per maand GRATIS onze nieuwsbrief update!

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Demo Client360

Of Client360 voor u werkt, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van Client360. Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties

E-Book Client360

Lees alles over de innovatieve toepassingen van Client360.

Bedankt