Client360 - een zorginnovatie van LifeApps

Client360 : Het cliëntportaal voor de zorg.

Zorg. Voor jezelf. Met elkaar.

Demo aanvragen
  • Veilige toegang medisch dossier
  • Hoge betrokkenheid cliënt
  • Integreert eHealth applicaties

Met Client360 1 portaal voor e-health, ROM en dossierinzage

U wilt uw cliënten graag inzicht geven in al hun medische gegevens. Met het cliëntenportaal Client360 hebben ze vanaf 1 plek toegang tot al hun medische gegevens. Maakt niet uit waar bij u de data zijn opgeslagen.

Veilig toegang

Uw cliënten hebben met Client360 24 uur per dag 7 dagen in de week toegang tot hun medische gegevens. Een beveiligde omgeving waarbinnen ze zelf ook informatie aan hun dossier kunnen toevoegen. En met Client360 kan uw cliënt ook makkelijk zelf bepalen met wie zijn informatie gedeeld wordt.

Grote afname van aantal no-shows

Uit onderzoek blijkt dat cliënten die toegang hebben tot hun eigen medische data meer betrokken zijn bij hun behandelplan en de vorderingen die ze maken. Het resultaat: een grote afname van het aantal no-shows en minder fysieke afspraken dankzij Client360.

Onze partners

Ontdek waarom verandering in uw IT-architectuur noodzakelijk is en hoe Client360 u daarbij kan helpen.

Met Cliënt360 hebben onze cliënten en patiënten 1 overzichtelijk portaal voor e-health, ROM en dossierinzage. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft potentie.
Hielko Ophoff GGZ Friesland

Integratie met e-health-applicaties

Client360 is naadloos te integreren met uw IT-landschap. De koppeling met andere e-health-applicaties gaat bovendien verder dan alleen schermintegratie. Zo toont Client360 notificaties op een integrale manier aan uw cliënt. Bovendien is Client360 zo flexibel dat het eenvoudig uit te breiden is met nieuwe functies.

"Ik laat u graag zien hoe met Client360 de betrokkenheid van de cliënten van GGZ Friesland is toegenomen. Dat wilt u toch ook voor uw organisatie?" Tim Driever - Productmanager Client360

Vraag nu een demo aan Of neem contact op

Onze andere zorginnovaties

Samen met onze klanten realiseren we oplossingen die ertoe doen.

HoloLens

Bekijk case

ScreenConsult

Bekijk case

Argus App

Bekijk case

Kanzi Vragenlijsten

Bekijk case

Pepper

Bekijk case

Als eerste op de hoogte van de laatste innovaties in de zorg?

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

Demo Client360

Of Client360 voor u werkt, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van Client360. Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

E-Book Client360

Lees alles over de innovatieve toepassingen van Client360.

Bedankt