Argus App - een zorginnovatie van LifeApps

Eenvoudige Argus registratie met de Argus App

Gebruiksvriendelijk, snel en volledig

Demo aanvragen
  • Gebruiksvriendelijke registraties
  • Notificaties voor signalering IGZ
  • Flexibele rapportages

Vrijheidsbeperkende interventies registreren

Sinds 1 januari 2012 is het bijhouden van een Argus registratie verplicht voor zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) als gevolg van een wijziging van een van de regelingen in de Wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen (Bopz). De Argus App biedt een gebruiksvriendelijke registratie voor vrijheidsbeperkende interventies.

  • Gekoppeld aan uw EPD waardoor patiëntgegevens direct voor handen zijn.
  • Toegankelijk op zowel computer, tablet als smartphone.
  • Altijd een duidelijk overzicht van de actuele en historische episodes.

Ontwikkeld in samenwerking met

Met de Argus App kan ik op ieder moment inzien hoeveel er gesepareerd wordt in Altrecht.
Moniek Leenders Projectcoördinator Separatiepreventie, GGZ Altrecht

Functionaliteit vanuit de praktijk

De Argus App is vanaf het begin ontwikkeld in samenwerking met GGZ Altrecht. Gebruiksgemak, wettelijk juiste registratie en slimme functionaliteit om het proces zo efficiënt mogelijk te maken zijn onze belangrijkste uitgangspunten. De applicatie ondersteunt de verschillende vrijheidsbeperkende interventie vormen: diverse vormen van insluiting, fixatie en de gedwongen toediening van medicatie, vocht en/of voeding. Overige interventie vormen zijn via configuratie toe te voegen.

Op het moment dat een bepaalde duur van een vrijheidsbeperkende interventie dreig te worden overschreden, en er bijvoorbeeld consultatie nodig is, kan de Argus App automatisch notificaties uitsturen naar de geneesheerdirecteur of andere medewerkers. Deze signeleringen zijn naar eigen wens te configureren.

De rapportage module maakt het mogelijk om zelf rapportages te genereren. Bijvoorbeeld rapportages op patiënt- en afdelingsniveau over de duur en aantallen van verschillende interventies. De gegevens binnen de registratie zijn volledig conform de landelijke Argus gegevensset. Tevens is de applicatie voorzien van de juiste aanlevering van gegevens voor de Argus Benchmark.

"Ik kom u graag laten zien hoe we uw Argus registratie sterk kunnen vereenvoudigen met de Argus App" TIM DRIEVER - LIFEAPPS

Demo aanvragen Of neem contact op

Onze andere zorginnovaties

Samen met onze klanten realiseren we oplossingen die ertoe doen.

HoloLens

Bekijk case

Client360

Bekijk case

ScreenConsult

Bekijk case

Kanzi Vragenlijsten

Bekijk case

Pepper

Bekijk case

Mis niks meer en ontvang 1x per maand GRATIS onze nieuwsbrief update!

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Nieuwsbrief aanmelden

Mis niks meer. Ontvang maximaal 1x per maand gratis een update over onze innovaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties

Demo Argus App

Of de Argus App voor u werkt, kunt u het best zelf ervaren door ermee aan de slag te gaan. Vraag daarom een demo aan en laat u verrassen door de kracht en eenvoud van de Argus App. Onze experts laten het u graag zien!

Bedankt

30 jaar ervaring in zorginnovaties